سفارش تبلیغ
صبا ویژن

فاصله الکترود در جوشکاری

الکترود جوشکاری ، یک میله فلزی است که در جوشکاری برای انتقال جریان الکتریکی و تولید حرارت استفاده می‌شود. در جوشکاری دو نوع الکترود وجود دارد: الکترودهای قابل استهلاک و الکترودهای غیر قابل استهلاک. الکترودهای قابل استهلاک، ساخته شده از فلزاتی با نقطه ذوب بالا مانند تنگستن و کربن هستند و در حین جوشکاری ذوب نمی‌شوند و نیاز به سیم پرکننده جداگانه دارند.

الکترودهای قابل استهلاک دارای نقاط ذوب پایینی هستند و برای پرکردن اتصال جوشکاری ذوب می‌شوند. این الکترودها می‌توانند کاملاً برهنه یا با پوشش فلوکس باشند. پوشش الکترودها خواص فلز جوش را بهبود می‌بخشد و جوشکار را محافظت می‌کند. فاصله الکترود در جوشکاری موضوع مهمی است که هر جوشکار باید درباره آن بداند. در ادامه به این موضوع می‌پرداریم.

فاصله الکترود در جوشکاری باید چقدر باشد؟

 

فاصله الکترود در جوشکاری باید دو برابر قطر الکترود مصرفی باشد، به مانند نوک زدن پرندگان. این فاصله به عنوان یک راهنمای عملی در جوشکاری استفاده می‌شود. همچنین، زاویه صحیح الکترود نیز می‌تواند ذرات حبس شده سرباره را کاهش دهد و زیرجوش را کاهش دهد. جوشکار باید الکترود را با زاویه‌ای مناسب نسبت به سطح کار و امتداد جوش قرار دهد، زیرا زاویه جوشکاری تأثیر بسیاری بر کیفیت جوش دارد و می‌تواند عیوب جوشکاری را به حداقل برساند. باوجود رعایت موارد بالا گاهی الکترودهای جوشکاری به یکدیگر می‌چسبد و باعث ایجاد دردسر در روند جوشکاری می شود. علت چسبیدن الکترود در زمان جوشکاری چیست و چگونه جوشکاری کنیم که الکترود نچسبد؟

منبع: نکات خدمات پانچ cnc